Raymond Smith

Raymond Smith

Raymond Smith

1 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Raymond Smith bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Raymond "Ray" Smith in de Schijnwerpers

Raymond "Ray" Smith, afkomstig uit de bruisende stad Brisbane, is een bewijs van het bloeiende dartslandschap in Australië. Een geduchte aanwezigheid op het oche, Ray's vaardigheden strekken zich uit over zowel de Professional Darts Corporation (PDC) als de World Darts Federation (WDF) circuits.

Een Reis in Twee Arena's

Geboren op 6 december 1979, heeft Ray's dartreis hem op het hoogste niveau doen concurreren in zowel PDC- als WDF-evenementen. Als vertegenwoordiger van Australië brengt hij een unieke mix van precisie en behendigheid naar het spel, tot groot genoegen van fans in Australië en wereldwijd.

De "Shot" Prodigy

Erkend en ondersteund door "Shot", een gerenommeerd merk in de dartindustrie, hebben de prestaties van Ray aandacht en lof gekregen. Zijn associatie met Shot verhoogt niet alleen zijn status in het spel, maar versterkt ook zijn toewijding aan excellentie. Andere Shot spelers zijn Michael Smith en Rowby-John Rodriguez.

Kenmerk van Smith

Geboorteplaats: Brisbane, Australië
Spelersverenigingen: PDC & WDF
Ondersteuning: Shot-speler Voor enthousiastelingen die Ray's precisie willen evenaren, zijn er diverse door Raymond Smith goedgekeurde producten beschikbaar. Of het nu gaat om darts, flights of andere essentiële uitrusting, de "Shot"-lijn belooft eersteklas kwaliteit met het keurmerk van Ray. In het uitgestrekte universum van darten schijnt Raymond "Ray" Smith helder, Australië vertegenwoordigend met passie en flair. Terwijl hij zijn reis voortzet in zowel de PDC- als WDF-arena's, kijken fans vol spanning uit naar zijn volgende spectaculaire worp.

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...