Alle Peter “Snakebite” Wright producten

Alle Peter “Snakebite” Wright producten

Peter Wright

16 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Peter Wright bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Peter Wright

Peter Wright, geboren op 10 maart 1970 in Livingston, is een Schotse darter. Hij staat bekend onder de bijnaam 'Snakebite'. Wright is vooral beroemd vanwege zijn kleurrijke kleding, opvallende kapsel en de slangenkop die zijn eigen vrouw op zijn hoofd heeft geverfd wanneer hij speelt.

Eerste PDC-wereldtitel

Op 1 januari 2020 behaalde hij zijn eerste PDC-wereldtitel door de finale met 3-7 in sets te winnen van Michael van Gerwen. Het was een gedenkwaardige prestatie die zijn talent en toewijding aan de sport onderstreepte.

Tweede PDC-wereldtitel

Op 3 januari 2022 voegde Wright nog een wereldtitel toe aan zijn naam door de finale met 5-7 in sets te winnen van Michael Smith. Deze overwinning bevestigde zijn status als een van de toonaangevende spelers in het professionele darten.

Nummer één op de PDC Order of Merit

Op 6 maart 2022 bereikte Wright voor het eerst de nummer één positie op de PDC Order of Merit. Dit was een hoogtepunt in zijn carrière en een erkenning voor zijn consistente prestaties op het hoogste niveau van de sport. Met zijn unieke stijl en vastberadenheid om te blijven groeien als darter, blijft Peter Wright een opvallende persoonlijkheid en een favoriet onder dartfans over de hele wereld. Zijn flamboyante optredens en indrukwekkende prestaties hebben hem een speciale plek bezorgd in de geschiedenis van het darten.

Andere darters van het merk Red Dragon

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...