Niels Zonneveld

Niels Zonneveld

Niels Zonneveld

6 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Niels Zonneveld bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Opkomend Talent: Niels "Triple Z" Zonneveld

Vanuit het pittoreske Uitgeest in Noord-Holland komt een nieuw dartwonderkind tevoorschijn. Niels Zonneveld, liefkozend 'Triple Z' genoemd, maakt naam voor zichzelf in de dynamische wereld van darten. Met Nederland al als bakermat voor dartlegendes, is Niels de nieuwste aanwinst in deze trotse stamboom.

Aanvang van het PDC Avontuur

Het jaar 2019 zag Zonneveld zich storten in het rijk van de Professional Darts Corporation. Zijn vastberadenheid was duidelijk toen hij zijn Tour Card op de allereerste dag van de European Q-School veroverde. Met een indrukwekkend spel staat hij erom bekend een gemiddelde score boven de 100 te behalen, zoals te zien was in de PDC Youth/Development Tour 2020 in DT 02 Hildesheim.

Momenten van Triomf

Elke sport kent zijn mijlpalen. Voor Zonneveld bood de Players Championship Finals van 2020 precies dat. Tegenover de geduchte James Wade, de zesde geplaatste speler, toonde Niels een meesterlijke beheersing. Met een indrukwekkend gemiddelde van 94,41 verzekerde hij zich van een 6-3 overwinning, waarmee deze wedstrijd zijn positie in de dartsgemeenschap verstevigde. Of je nu op zoek bent naar dartpijlen, flights, shafts of andere dartattributen, Niels' collectie is slechts een muisklik verwijderd. In het zich ontwikkelende verhaal van het darten is Niels Zonneveld ongetwijfeld een naam om in de gaten te houden. Terwijl "Triple Z" zijn opmars voortzet, kijkt de wereld vol belangstelling toe, wachtend op de volgende bullseye.

Andere bekende Shot Spelers

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...