Alle Nathan “The Asp” Aspinall producten

Alle Nathan “The Asp” Aspinall producten

Alle Nathan “The Asp” Aspinall producten

Hier vindt je alle producten van Nathan "The Asp" Aspinall.

Nathan Aspinall (geboren 15 juli 1991) is een Engelse professionele dartsspeler die momenteel deelneemt aan evenementen van de Professional Darts Corporation (PDC).

24 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Nathan Aspinall bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Nathan Aspinall 'The Asp'

Vroege Carrière en Overgang naar Darten

Nathan Aspinall, geboren op 15 juli 1991 in Stockport, is een Engelse dartsspeler. Aspinall begon zijn sportieve carrière in het voetbal en was doelman voor het jeugdteam van Manchester United. Later speelde hij als semi-professioneel bij Cheadle Town. In 2012 maakte hij echter de overstap naar professioneel darten en sloot zich aan bij de PDC.

Rijzende Ster en Overwinning op de UK Open

In 2018 liet Aspinall van zich horen door de PDPA Players Championship Barnsley te winnen, waarin hij Ryan Searle in de finale versloeg. Maar het was in 2019 dat hij zich echt op de darts-scène vestigde, toen hij zijn eerste grote titel, de UK Open, binnenhaalde.

Sterke Prestaties op het PDC Wereldkampioenschap

Het PDC World Darts Championship van 2019 werd een keerpunt voor Aspinall. Hij toonde ongelooflijke vorm door gerenommeerde spelers als Geert Nentjes, Gerwyn Price, Kyle Anderson, Devon Petersen en Brendan Dolan te verslaan en zo de halve finales te bereiken. Daar nam hij het op tegen Michael Smith, maar verloor met 3-6 in sets.

Tweede UK Open Titel en Voortdurend Succes

Het succes van Aspinall zette zich voort in 2019 toen hij zijn tweede UK Open-titel behaalde. Ditmaal versloeg hij Rob Cross met 11-5 in de finale, waarmee hij een plek veroverde in de top 16 van de PDC Order of Merit.

Indrukwekkende Prestaties op het PDC Wereldkampioenschap 2020

Het jaar daarop, op het PDC World Darts Championship 2020, toonde Aspinall opnieuw zijn talent door de halve finales te bereiken. Zijn opvallende reeks omvatte overwinningen op Gary Anderson in de achtste finales en Dimitri van den Bergh in de kwartfinales. Helaas eindigde zijn reis in de halve finale, waar hij tegen Michael van Gerwen speelde en met 3-6 in sets verloor.

Overwinningen op de European Tour en World Matchplay

In 2023 schitterde Aspinall toen hij voor het eerst de finale van een Euro Tour-toernooi bereikte op de German Darts Grand Prix. Hoewel hij hier door Michael Smith werd verslagen, herstelde hij zich met een indrukwekkende prestatie op het World Matchplay-toernooi in juli 2023. Hij behaalde de titel door achtereenvolgens Krzysztof Ratajski, Danny Noppert, Chris Dobey en Joe Cullen te verslaan op weg naar de finale. Daar versloeg hij overtuigend Jonny Clayton met 18-6. Deze overwinning katapulteerde Aspinall van de negende naar de vijfde plaats op de PDC Order of Merit. De reis van Nathan Aspinall in het professionele darten blijft indruk maken, en zijn vaardigheid, vastberadenheid en vermogen om onder druk te presteren hebben hem gevestigd als een opvallende persoonlijkheid in de sport.