Michael van Gerwen

Michael van Gerwen

Michael van Gerwen darts!


Als een van de meest gerespecteerde darters ter wereld, biedt Michael van Gerwen hoogwaardige producten die uw dartspel naar een hoger niveau tillen. Bestel vandaag nog uw favoriete dartpijlen, shirts, flights, shafts en andere dartaccessoires van Michael van Gerwen. Verbeter uw spel en straal vertrouwen uit, net als de kampioen zelf. Begin met winnen!

20 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Michael van Gerwen bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Michael van Gerwen

Michael van Gerwen, geboren op 25 april 1989 in Boxtel, is een Nederlandse professionele darter. Hij heeft een significante impact gehad op de wereld van het darten en wordt algemeen beschouwd als een van de beste talenten in deze sport.

Jongste PDC Wereldkampioen

Op 1 januari 2014 behaalde Van Gerwen een opmerkelijke prestatie door de jongste speler ooit te worden die het PDC World Darts Championship won. Opmerkelijk genoeg had hij het jaar daarvoor de finale al bereikt maar viel toen net tekort. Het winnen van het kampioenschap betekende tevens dat hij voor het eerst de nummer één positie op de wereldranglijst bereikte. Sindsdien heeft hij drie wereldtitels behaald.

Recordbrekende Prestaties

Met een indrukwekkende totaal van 47 overwinningen in grote toernooien en carrièreverdiensten is Van Gerwen na Phil Taylor de succesvolste speler in de geschiedenis van het darten. Op 16 februari 2019 verbrak hij het record van Taylor door zijn 71e PDC Pro Tour-titel te winnen, terwijl Taylor in zijn carrière 70 Pro Tour-titels had gewonnen.

Ongelooflijk Succes in Huidige Major-toernooien

In 2023 is Michael van Gerwen de enige actieve PDC-speler die alle huidige major-toernooien minstens één keer heeft gewonnen, wat zijn reputatie als dominante kracht in de sport verder versterkt. Met zijn uitzonderlijke vaardigheden, vastberadenheid en consistente succes heeft Michael van Gerwen een plek verworven tussen de grootste darters aller tijden. Zijn bijdragen aan de sport blijven fans over de hele wereld inspireren en vermaken.

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...