Martin Lukeman

Martin Lukeman

Martin Lukeman

1 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Martin Lukeman bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Wie is 'Smash' uit de Dartwereld?

Martin Lukeman, breed bekend als 'Smash', is een opmerkelijke figuur in de wereld van professioneel darten. Geboren op 26 maart 1985 in Hammersmith, Londen, heeft Martin een stormachtige impact gehad in de dartwereld, wat hem de bijnaam 'Smash' opleverde.

Wat zijn de opmerkelijke prestaties van Martin Lukeman in zijn dartscarrière?

Martin Lukeman's carrière zit vol met indrukwekkende prestaties. Een van zijn meest opmerkelijke wapenfeiten was het bereiken van de laatste 16 van de UK Open in 2017. Hier versloeg hij zowel Matt Padgett als Rob Hewson in laatste-leg overwinningen, en nam hij een overtuigende overwinning op Chris Dobey met 10–5 in de vierde ronde. Echter, zijn opmars werd gestopt door Ian White in de vijfde ronde. In februari 2021 verzekerde Lukeman zich van een tweejarige PDC Tour Card tijdens de UK Qualifying School, waarmee hij zijn professionele status bevestigde. Zijn indrukwekkende vorm zette door in 2022, waar hij zijn allereerste PDC European Tour finale bereikte bij de German Darts Grand Prix. Op weg naar de finale versloeg hij toppers zoals Adam Gawlas, Gabriel Clemens, Keane Barry, Martin Schindler en Damon Heta. Helaas werd hij in de finale verslagen door Luke Humphries met 8–2.

Met welke darts gooit Martin 'Smash' Lukeman?

Als je je ooit hebt afgevraagd met welke darts de 'Smash' gooit, hij kiest voor Mission pijlen, bekend om hun precisie en kwaliteit.

Op zoek naar Mission dartpijlen en andere dartproducten?

DartsWarehouse heeft wat je zoekt! Of je nu geïnspireerd bent door de stijl van 'Smash' of gewoon op zoek bent naar topkwaliteit dartproducten, bij DartsWarehouse vind je het allemaal. Bestel voor 16:30 uur en je bestelling wordt dezelfde werkdag nog verzonden! kijk ook naar onze andere Mission speler Josh Rock.

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...