Maik Kuivenhoven

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Bull's Pro Player Case Maik KuivenhovenBull's Pro Player Case Maik Kuivenhoven
  Bull's Pro Player Case Maik Kuivenhoven
  € 23,50
 2. Bull's Maik Kuivenhoven 90%Bull's Maik Kuivenhoven 90%
  Bull's Maik Kuivenhoven 90%
  € 63,95
 3. Bull's Player 100 Maik Kuivenhoven 2 No.2Bull's Player 100 Maik Kuivenhoven 2 No.2
  Bull's Player 100 Maik Kuivenhoven 2 No.2
  € 1,80
 4. Bull's Maik Kuivenhoven Player Poster 42x30 cmBull's Maik Kuivenhoven Player Poster 42x30 cm
  Bull's Maik Kuivenhoven Player Poster 42x30 cm
  € 4,95
 5. Bull's Maik Kuivenhoven SigncardBull's Maik Kuivenhoven Signcard
  Bull's Maik Kuivenhoven Signcard
  € 0,05

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Maik Kuivenhoven bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Wie is Bull's Speler Maik Kuivenhoven?

Maik Kuivenhoven, erkend om zijn unieke talent en vastberadenheid in de dartwereld, is niet alleen een opkomende ster, maar ook een trotse speler van Bull's. Sinds hij zijn Tourkaart behaalde via de European Q-School ranking in Hildesheim, Duitsland in 2019, heeft hij de dartwereld opgeschud met zijn indrukwekkende prestaties.

Wat zijn enkele van Maik Kuivenhoven's Meest Opmerkelijke Prestaties?

In 2020 maakte Maik furore op verschillende Players Championships. Hij bereikte de kwartfinale in zowel Players Championships 1 als 4. Opvallend was zijn overwinning op de wereldberoemde darter Michael van Gerwen tijdens Players Championship 8, hoewel hij in de tweede ronde werd uitgeschakeld. Mede dankzij zijn prestaties op deze vloertoernooien nam hij deel aan 2 Euro Tours in Duitsland en bereikte de kwartfinale in Sindelfingen. Dit leidde tot zijn deelname aan het European Championship, waar Nathan Aspinall hem in de eerste ronde versloeg.

Hoe presteerde Maik Kuivenhoven op het PDC WK?

Kuivenhoven maakte zijn debuut op het prestigieuze PDC WK in 2021, maar werd helaas verslagen door Matthew Edgar. Ondanks de tegenslag keerde hij in 2022 terug en behaalde een overwinning op Ky Smith, alvorens te worden uitgeschakeld door de ervaren James Wade.

Waar Kun Je Bull's Dartproducten van Maik Kuivenhoven Kopen?

Als je geïnspireerd bent door Maik's prestaties en zijn keuze voor Bull's dartproducten, dan is DartsWarehouse de plek voor jou. Hier vind je een exclusieve collectie Bull's dartproducten die Maik Kuivenhoven op de kaart hebben gezet.

Waarom Kiezen Voor DartsWarehouse?

Bij DartsWarehouse zetten we ons in voor kwaliteit en authenticiteit. Bestel je voor 16:30 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde werkdag nog verzonden. Voor het beste in darts, kies je voor DartsWarehouse.

Andere Bull's spelers