Alle Luke Humphries producten bij Darts Warehouse

Alle Luke Humphries producten uit voorraad leverbaar.

Luke Humphries' selectie als een van de negen deelnemers aan de nieuw gevormde Unibet Premier League of Darts in 2019 liet de dartswereld zien dat hij zich aan het ontwikkelen is tot een grote speler.

Luke Humphries kwalificeerde zich voor het tweede jaar op rij voor het wereldkampioenschap en drong door tot de kwartfinales na zijn nederlaag tegen titelverdediger Rob Cross.

Luke Humphries' jaar werd spectaculair afgesloten toen hij het 2019 PDC Unicorn Wereldkampioenschap voor de jeugd won en zijn vaardigheid toonde tegen Adam Gawlas in een 6-0 overwinning. Hij drong ook voor het tweede jaar op rij door tot de kwartfinale van het PDC 2020-wereldkampioenschap en bevestigde daarmee zijn status als een van de topvooruitzichten in de dartwereld.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Ultimate Card Luke Humphries 37x25 cmUltimate Card Luke Humphries 37x25 cm
    Ultimate Card Luke Humphries 37x25 cm
    € 24,95
  2. Red Dragon Luke Humphries 90%Red Dragon Luke Humphries 90%
    Red Dragon Luke Humphries 90%
    € 63,95

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Luke Humphries bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Luke Humphries

Luke Humphries, ook bekend als "Cool Hand Luke", is een opwindende speler in de wereld van het darten. Zijn enthousiasme en moeiteloze stijl hebben hem tot een prominente ster in de sport gemaakt. Na een dominante periode op de Development Tour maakte Humphries meteen indruk op het Alexandra Palace in 2018, waarbij hij in drie van zijn vier bezoeken aan de prestigieuze locatie de kwartfinales bereikte.

Pionier in de Premier League

De getalenteerde dartsspeler uit Newbury maakte geschiedenis door Gary Anderson te verslaan en zo de eerste 'challenger' te worden die een overwinning in de Premier League behaalde in 2020. Zijn uitzonderlijke vaardigheden werden verder bevestigd toen hij slechts 12 maanden later de finale van de UK Open bereikte.

Opkomst in de Ranglijsten

In 2022 behaalde Humphries zijn eerste senior rankingtitel op het openings-evenement van de Players Championship dat jaar. Sindsdien is hij van kracht naar kracht gegaan door vier European Tour-evenementen te winnen in een tijdsbestek van drie maanden, waardoor hij tot de top 16 van de wereld is opgeklommen.

Persoonlijke Gegevens

Bijnaam: Cool Hand Luke
Geboortedatum: 11 februari 1995
Geboorteplaats: Newbury, Engeland

De boeiende optredens en voortdurende groei als speler hebben van Luke Humphries een van de meest opwindende en veelbelovende talenten in de wereld van het darten gemaakt. Zijn flair en passie voor het spel maken hem tot een opvallende persoonlijkheid op het professionele dartpodium.