Joe Cullen

Joe Cullen

Joe Cullen

Hier kunt u alle dartproducten gerelateerd aan de dartspeler Joe Cullen kopen. Wilt u meer informatie over Joe Cullen? Klik dan hier!

5 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Joe Cullen bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Joe "The Rockstar" Cullen

Joe Cullen, bijgenaamd "The Rockstar," werd geboren op 13 juli 1989 in Bradford, Engeland.

Een Opkomende Ster en Debuut in de Premier League

Joe Cullen is een van de opkomende sterren in de sport en maakte zijn debuut in de Premier League in 2022, dankzij zijn eerste televisie-titelwinst bij het Masters-toernooi.

Doorbraak en Vooruitgang

Oorspronkelijk een qualifier voor de UK Open van 2008, klom Cullen op via de Development Tour voordat hij zijn doorbraak maakte in 2016. Hij bereikte de kwartfinales van de UK Open en steeg daarmee naar de top 32 van de wereld.

Voortdurend Succes

De Engelsman boekte verdere vooruitgang in 2018, bereikte de kwartfinales van de World Matchplay en maakte zijn eerste optreden in een televisie halve finale tijdens het Europees Kampioenschap. Hij behaalde tevens overwinningen op European Tour-evenementen in 2019 en 2020.

Overwinning bij de Masters en Deelname aan de Premier League

Joe Cullen liet zijn talent zien door de Masters-titel te veroveren in januari, wat hem een plek opleverde in de Premier League van 2022. Hij had een indrukwekkend debuutseizoen, met twee overwinningen op speeldagen en kwalificatie voor de Play-Offs.

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...