Alle dartpijlen en dartartikelen van Jeffrey de Zwaan

Hier kunt u alle dartproducten gerelateerd aan de dartspeler Jeffrey de Zwaan kopen. Dus bent u op zoek naar darts, shirts, flights, shafts of andere dartaccessoires van Jeffrey de Zwaan zijn deze hier online te bestellen. Wilt u meer informatie over Jeffrey de Zwaan? Klik dan hier!

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Unicorn Jeffrey de Zwaan Maestro Phase 2 90%Unicorn Jeffrey de Zwaan Maestro Phase 2 90%
  Unicorn Jeffrey de Zwaan Maestro Phase 2 90%
  € 69,95
 2. Unicorn Code Jeffrey de Zwaan 90%Unicorn Code Jeffrey de Zwaan 90%
  Unicorn Code Jeffrey de Zwaan 90%
  € 129,95
 3. Unicorn Ultrafly.75 Player AR2 Jeffrey de ZwaanUnicorn Ultrafly.75 Player AR2 Jeffrey de Zwaan
  Unicorn Ultrafly.75 Player AR2 Jeffrey de Zwaan
  € 1,65
 4. Unicorn UltraFly Player Big Wing Jeffrey de ZwaanUnicorn UltraFly Player Big Wing Jeffrey de Zwaan
 5. PRE ORDER Unicorn Jeffrey de Zwaan DartshirtPRE ORDER Unicorn Jeffrey de Zwaan Dartshirt
  PRE ORDER Unicorn Jeffrey de Zwaan Dartshirt
  € 45,95

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Jeffrey de Zwaan bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Jeffrey de Zwaan: De Rijzende Ster in de Dartwereld

Jeffrey de Zwaan, ook bekend als 'The Black Cobra,' is een Nederlands professioneel darter die naam heeft gemaakt in zowel de PDC- als de BDO-competities. Geboren op 26 maart 1996 in Rijswijk, heeft De Zwaan al veel bereikt op jonge leeftijd en wordt beschouwd als een van de meest veelbelovende talenten in de dartssport. Lees verder om meer te weten te komen over zijn carrière, prestaties en waarom hij een speler is om in de gaten te houden.

Vroege Carrière

Jeffrey de Zwaan begon al op jonge leeftijd met darten. Zijn talent werd snel opgemerkt, en het duurde niet lang voordat hij deelnam aan lokale en nationale toernooien. In 2015 maakte hij zijn debuut in de PDC-competitie, waar hij meteen indruk maakte door enkele gerenommeerde spelers uit te schakelen.

Hoogtepunten en Prestaties

 • PDC WK-optredens

  De Zwaan heeft al enkele indrukwekkende optredens gehad in het PDC Wereldkampioenschap, waarbij hij in verschillende jaren de derde en vierde ronde heeft bereikt.

 • Players Championship

  Jeffrey won zijn eerste Players Championship titel in 2018, wat een grote boost was voor zijn carrière en ranking.

 • Verslaan van Topspelers

  Hij heeft een reputatie opgebouwd voor het verslaan van hoger gerangschikte spelers, waaronder Michael van Gerwen en Rob Cross.

Speelstijl en Techniek

Jeffrey de Zwaan staat bekend om zijn snelle en vloeiende worp. Zijn unieke stijl, gecombineerd met zijn vermogen om onder druk te presteren, maakt hem tot een formidabele tegenstander. De juiste dartbord- en dartpijlenselectie zijn cruciaal voor zijn spel, en hij gebruikt hoogwaardige uitrusting die bijdraagt aan zijn prestaties.

Waarom Jeffrey de Zwaan in de gaten houden?

De Zwaan's opmerkelijke talent en jeugdige energie maken hem tot een spannende speler om te volgen. Met de juiste focus en toewijding heeft hij het potentieel om een van de grootste namen in de dartwereld te worden.

Conclusie en Toekomstige Verwachtingen

Jeffrey de Zwaan is zonder twijfel een van de meest spannende jonge darters van dit moment. Zijn indrukwekkende prestaties en potentieel maken hem een favoriet voor toekomstige toernooi-overwinningen en mogelijk zelfs wereldtitels.

Koop Jeffrey de Zwaan's Officiële Dartuitrusting Hier!

Word net zo goed als 'The Black Cobra' met onze exclusieve reeks van dartborden, dartpijlen en accessoires die zijn goedgekeurd door Jeffrey de Zwaan zelf.