Alle dartpijlen en dartartikelen van Ian White

Hier kunt u alle dartproducten gerelateerd aan de dartspeler Ian White kopen. Dus bent u op zoek naar darts, shirts, flights, shafts of andere dartaccessoires van Ian White zijn deze hier online te bestellen. Wilt u meer informatie over Ian White? Klik dan hier!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Unicorn Ultrafly.100 Ian White Phase 2 No.2Unicorn Ultrafly.100 Ian White Phase 2 No.2
    Unicorn Ultrafly.100 Ian White Phase 2 No.2
    € 1,65
  2. Unicorn Ian White Maestro Phase 2 90%Unicorn Ian White Maestro Phase 2 90%
    Unicorn Ian White Maestro Phase 2 90%
    € 79,94

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Ian White bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Ian White: Een Steunpilaar van Engels Darten

Afkomstig uit Stoke-on-Trent en geboren op 17 augustus 1970, heeft Ian White een prominente naam voor zichzelf gemaakt in de dartwereld. Na zijn debuut bij de BDO maakte hij in 2010 de overstap naar de PDC, wat een belangrijke wending in zijn professionele carrière betekende.

Carrière Hoogtepunten

White's talenten waren duidelijk zichtbaar in 2009 toen hij titels won op de Antwerp Open, Denmark Open en het English National Championship. Zijn deelname aan het BDO World Darts Championship in 2010 resulteerde echter in een nederlaag in de eerste ronde tegen Stephen Bunting. Kort na deze ervaring besloot Ian White over te stappen naar de PDC.

Reis bij de PDC

In zijn eerste jaar bij de PDC bereikte Ian de halve finale van een Pro Tour-evenement in Dublin. Een tekort van £100 weerhield hem echter van deelname aan het PDC World Championship in 2011. Niet ontmoedigd liet White zijn kunnen zien tijdens de Players Championship Finals 2013 door de kwartfinales te bereiken. Het daaropvolgende toernooi, het PDC World Darts Championship 2014, zag hem opnieuw de kwartfinales bereiken, waar hij nipt verloor van de Australiër Simon Whitlock.

Erfenis

Met een reeks prestaties op zijn naam en een onwankelbare toewijding blijft Ian White een kracht om rekening mee te houden in de dartwereld.