Alle dartpijlen en dartartikelen van Gerwyn Price

Hier kunt u dartproducten gerelateerd aan de dartspeler Gerwyn "Iceman" Price kopen. Dus bent u op zoek naar darts of andere dartaccessoires van Gerwyn Price zijn deze hier online te bestellen.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Ultimate Card Gerwyn Price | 37x25 cmUltimate Card Gerwyn Price | 37x25 cm
  Ultimate Card Gerwyn Price | 37x25 cm
  € 24,95
 2. Red Dragon Gerwyn Price Firebird 90%Red Dragon Gerwyn Price Firebird 90%
  Red Dragon Gerwyn Price Firebird 90%
  € 94,90
 3. Red Dragon Gerwyn Price Blue Ice 90%Red Dragon Gerwyn Price Blue Ice 90%
  Red Dragon Gerwyn Price Blue Ice 90%
  € 89,95
 4. Red Dragon Gerwyn Price B2-Black 90%Red Dragon Gerwyn Price B2-Black 90%
  Red Dragon Gerwyn Price B2-Black 90%
  € 89,95
 5. Red Dragon Gerwyn "Iceman" Price 90%Red Dragon Gerwyn "Iceman" Price 90%
  Red Dragon Gerwyn "Iceman" Price 90%
  € 66,95

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Gerwyn Price bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Gerwyn Price

Gerwyn Price, geboren op 7 maart 1985 in Cardiff, is een dartsspeler uit Wales en staat bekend onder de bijnaam 'The Iceman'. Sinds zijn intrede op het PDC-circuit in 2014 heeft hij een meteorische opkomst meegemaakt en heeft hij zeven televisietitels gewonnen, waardoor hij een van de meest gevestigde namen in de sport is geworden.

Triomfen en Titels

Als voormalig professioneel rugby-speler klom Price gestaag op in de ranglijsten voordat hij zijn eerste televisietitel veroverde op het Grand Slam of Darts-toernooi in 2018, een van de drie triomfen die hij in Wolverhampton behaalde. Price voegde in 2020 nog drie titels toe aan zijn verzameling, waaronder de World Cup of Darts, voordat hij in januari 2021 voor het eerst tot Wereldkampioen werd gekroond.

Triomf in het Wereldkampioenschap

In de finale van het PDC World Darts Championship versloeg hij Gary Anderson met 7-3 in de Alexandra Palace, waardoor hij de 10e speler in de geschiedenis van de PDC werd die de status van wereldnummer één behaalde. Met zijn indrukwekkende opmars, vastberadenheid en toenemende successen heeft Gerwyn Price zichzelf gevestigd als een opvallende figuur in het professionele darten. Zijn unieke stijl en competitieve geest hebben hem een loyale aanhang bezorgd en zijn prestaties blijven inspireren en intrigeren dartfans over de hele wereld.