Gabriel Clemens

Gabriel Clemens

Alle dartpijlen en dartartikelen van Gabriel Clemens

Hier kunt u alle dartproducten gerelateerd aan de dartspeler Gabriel Clemens kopen. Dus bent u op zoek naar darts, flights, shafts of andere dartaccessoires van Gabriel Clemens zijn deze hier online te bestellen.

22 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Gabriel Clemens bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Gabriel Clemens: De Rijzende Duitse Dartster

Geboren op 16 augustus 1983 in Saarlouis, heeft Gabriel Clemens zich consistent bewezen op het PDC darts podium. De reis van dit Duitse dartsfenomeen in internationale toernooien is zowel intrigerend als inspirerend geweest.

Vroege Prestaties tijdens het Wereldkampioenschap

Tijdens het WK van 2019 liet Clemens van zich horen door Aden Kirk te verslaan in de eerste ronde, maar zijn run werd gestopt door John Henderson in de volgende ronde. Het daaropvolgende jaar was een uitdaging toen hij al in de eerste ronde werd uitgeschakeld door Benito van de Pas.

Doorbraak in 2021

2021 werd een bepalend jaar voor Clemens. Hij versloeg niet alleen zijn landgenoot Nico Kurz, maar verraste ook iedereen door de regerend wereldkampioen Peter Wright te verslaan. Een close match tegen de Pool Krzysztof Ratajski hield hem echter buiten de kwartfinales.

Geschiedenis Schrijven in 2023

Op het PDC World Darts Championship 2023 was Clemens in topvorm. Na overwinningen op William O'Connor, Jim Williams en Alan Soutar, werd hij de eerste Duitser ooit die de kwartfinales van het Wereldkampioenschap bereikte. Zijn momentum bracht hem ook voorbij Gerwyn Price, waardoor hij de allereerste Duitser werd in een halve finale van het WK darts. Uiteindelijk werd zijn reis beëindigd door de vaardige Michael Smith.

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...