Florian Hempel

Florian Hempel

Exclusieve Florian Hempel Producten

Ontdek en bestel de authentieke producten van Florian Hempel. Of je nu op zoek bent naar speciale flights, shafts of andere dartaccessoires met de signatuur van Hempel, je vindt ze hier. Producten voor 16:30 uur besteld? Dezelfde werkdag verzonden!

4 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Florian Hempel bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Florian Hempel: Van Handbal tot Darttop

Florian Hempel, geboren op 10 april 1990 in Dessau-Roßlau, is niet zomaar een darter. Voorafgaand aan zijn dartcarrière was hij actief als handbalkeeper in de tweede Bundesliga, wat hem onderscheidt van andere darters. Hempel stapte pas in 2017 in de dartwereld, maar zijn indrukwekkende talent zorgde ervoor dat hij al snel een naam voor zichzelf maakte.

Snelle Opkomst

In slechts twee jaar tijd na het begin van zijn dartcarrière kwalificeerde Hempel zich voor gerenommeerde toernooien zoals de European Darts Matchplay en de Dutch Darts Masters. Zijn vaardigheden werden snel duidelijk toen hij Ryan Harrington met een verpletterende 6-0 in legs versloeg, hoewel zijn avontuur in dat toernooi werd gestopt door de Australiër Simon Whitlock.

Stijgende Ster bij de PDC

2021 was een keerpunt voor Hempel. Hij bemachtigde een tourkaart voor de PDC Pro Tour, wat zijn opkomst in de dartwereld officieel maakte. Ondanks familieomstandigheden die hem dwongen zich terug te trekken uit de UK Open, maakte hij een indrukwekkend debuut door titelverdediger Peter Wright te verslaan tijdens het European Darts Championship.

Wereldkampioenschap Darts

De echte test kwam tijdens het PDC World Darts Championship 2022. Hempel schitterde door eerst landgenoot Martin Schindler te verslaan en vervolgens de als vijfde geplaatste Dimitri Van den Bergh te overmeesteren. Zijn prestaties tijdens de Europe Super League zorgden ervoor dat hij zich kwalificeerde voor het World Darts Championship 2023, waar hij wederom indruk maakte.

Toekomst vol Beloften

Florian Hempel is ongetwijfeld een naam om in de gaten te houden in de wereld van darts. Met zijn unieke achtergrond en bewezen vaardigheden op het dartbord, is de toekomst voor deze Duitse darter helder en vol beloften.

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...