Filip Ljubenko

Filip Ljubenko

Volledig Assortiment Darts en Dartaccessoires door Filip Ljubenko

Ontdek een uitgebreid assortiment dartartikelen die geassocieerd worden met de darter Filip Ljubenko. Of je nu op zoek bent naar darts, flights, shafts of andere dartaccessoires die worden onderschreven door Filip Ljubenko, je kunt hier eenvoudig je online aankopen doen.

3 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Filip Ljubenko bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Filip Ljubenko: Opkomend Dartstalent uit Kroatië

Filip Ljubenko, geboren op 21 november 2002, is een veelbelovend 20-jarig dartstalent afkomstig uit Kroatië. Ondanks zijn toewijding aan zijn studie, heeft hij reeds opmerkelijke prestaties geleverd in internationale darttoernooien. In april 2023 behaalde hij een indrukwekkende halve finaleplaats tijdens de Croatian Masters.

Ontwikkeling en Groei

Ljubenko neemt actief deel aan de Development Tour om waardevolle ervaring op te doen en zijn dartvaardigheden verder te ontwikkelen. In zijn thuisstad Zagreb vormt hij samen met Boris Krcmar een team in de hoogste divisie van de Kroatische dartscompetitie.

Toekomstige Ambities

Met vastberadenheid en groeiende ervaring streeft Filip Ljubenko ernaar om zijn dartspel in de komende jaren naar nieuwe hoogten te brengen. Als een opkomend jong talent binnen de dartwereld, heeft hij alle ingrediënten in zich om zijn doelen te verwezenlijken en wellicht een blijvende stempel op de sport te drukken.

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...