Fallon Sherrock

Fallon Sherrock

Exclusieve Fallon Sherrock Producten

Ontdek en bestel de authentieke producten van Fallon Sherrock. Of je nu op zoek bent naar speciale flights, shafts of andere dartaccessoires met de signatuur van Sherrock, je vindt ze hier. Producten voor 16:30 uur besteld? Dezelfde werkdag verzonden!

1 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Fallon Sherrock bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

De Opkomst van Fallon Sherrock: De Koningin van de Dartwereld

Geboren in het schilderachtige stadje Milton Keynes op 2 juli 1994, is Fallon Sherrock niet zomaar een naam in de dartwereld. Ze is een fenomeen, een pionier en een symbool van vrouwelijke macht in een overwegend door mannen gedomineerde sport.

Vroege Carrière en Prestaties

Fallon's toewijding aan darten is niet iets nieuws; het zit in haar bloed. Opgegroeid in een gezin dat gepassioneerd is door darten, vormde ze al op jonge leeftijd een onbreekbare band met de sport. Samen met haar tweelingzus, Felicia Blay Sherrock, veroverde ze de WDF Europe Youth Cup Pairs in 2011. Dit was slechts het begin van haar indrukwekkende carrière.

Historische Overwinningen en Erkenning

2019 was het jaar waarin Fallon geschiedenis schreef. Tijdens het PDC-wereldkampioenschap won ze met 3-2 in sets tegen Ted Evetts. Een paar dagen later versloeg ze Mensur Suljović, destijds de nummer 11 van de wereld. Elk toernooi waar ze aan deelnam, bewees ze haar talent, vastberadenheid en onverzettelijkheid.

Het Legacy Continues

September 2021 markeerde een ander hoogtepunt in haar carrière. Fallon bereikte de finale van de Nordic Darts Masters. Het jaar 2023 bracht nog een onvergetelijk moment voor Fallon. Ze gooide een negendarter tijdens Challenge Tour 9 en werd zo de eerste vrouw die een perfecte leg wierp op een PDC-toernooi.

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...