Eleanor Cairns

Eleanor Cairns

Volledig Assortiment Darts en Dartaccessoires van Eleanor Cairns

Ontdek ons uitgebreide assortiment dartartikelen die verband houden met de dartspeelster Eleanor Cairns. Of je nu op zoek bent naar darts, flights, shafts of andere dartaccessoires die door Eleanor Cairns worden aanbevolen, je kunt ze hier eenvoudig online bestellen.

3 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Eleanor Cairns bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Eleanor: Opkomend Talent in de Wereld van Darten

Eleanor werd in november 2021 onderdeel van Target, na haar opmerkelijke prestaties in de WDF UK Girls Ranking. Het jaar 2021 bleek zeer lonend voor Eleanor, aangezien ze overwinningen behaalde in de British Classic Girls en Welsh Open Girls evenementen. Het daaropvolgende jaar bracht 'Miss Dynamite' haar prestaties naar nieuwe hoogten, met het behalen van het WDF Girls World Championship op de prestigieuze Lakeside-locatie, een iconische plek in de wereld van het darten. Eleanor's buitengewone bijdragen hebben haar tot een onschatbaar lid van het Elite 1 team gemaakt, en we kijken vol verwachting uit naar het zien van haar voortdurende groei en vooruitgang in de komende jaren.

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...