Dimitri Van den Bergh

Dimitri Van den Bergh

Alle dartpijlen en dartartikelen van Dimitri van den Bergh

Hier kunt u alle dartproducten gerelateerd aan de dartspeler Dimitri Van den Bergh kopen. Dus bent u op zoek naar darts, flights, shafts of andere dartaccessoires van Dimitri Van den Bergh zijn deze hier online te bestellen. Wilt u meer informatie over Dimitri Van den Bergh? Klik dan hier!

 

28 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Dimitri Van den Bergh bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Dimitri Van den Bergh Darts

Dancing Dimitri heeft het talent laten zien dat past bij zijn entertainende opkomsten tijdens zijn opkomst als een nieuwe ster uit Europa in de afgelopen jaren - met grote triomf op het grote podium tijdens de World Matchplay van 2020.

Bevestiging van zijn kwaliteiten

De Belgische topper bevestigde zijn kwaliteiten met een reeks overwinningen op de PDC Youth Tour in 2014, wat hem een plaats op het professionele circuit opleverde in 2015.

Successen op het Wereldpodium

Van den Bergh ging verder met zijn progressie en won achtereenvolgens de World Youth Championship-titels in 2017 en 2018, en bereikte respectievelijk de kwartfinales van het Wereldkampioenschap in 2018 en 2020.

Grootste triomf op de World Matchplay

Hij behaalde toen de grootste overwinning in zijn carrière tijdens de World Matchplay van 2020, waarbij hij Nathan Aspinall, Joe Cullen, Adrian Lewis, Glen Durrant en Gary Anderson versloeg om de felbegeerde Phil Taylor Trophy te winnen.

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...