Danny Noppert

Danny Noppert

Alle dartpijlen en dartartikelen van Danny Noppert

Hier kunt u alle dartproducten gerelateerd aan de Friese dartspeler Danny Noppert kopen. Dus bent u op zoek naar darts, flights of andere dartaccessoires van Danny Noppert zijn deze hier online te bestellen.

3 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Danny Noppert bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Danny Noppert "The Freeze"

Danny Noppert is een veelbelovende darter uit Nederland, bekend als "The Freeze". Hij maakte indruk op het Lakeside-toernooi en verdiende zijn tweejarige Tour Card door bovenaan de European Order of Merit te eindigen in januari 2018.

Eerste PDC-titel en Opvallende Halve Finale

In oktober 2018 behaalde Noppert zijn eerste PDC-titel op een Players Championship-evenement. Slechts een maand later maakte hij een indrukwekkende run naar de halve finales van de Players Championship Finals.

Successen op het Wereldpodium

In 2019 stond de Nederlander in de finale van de World Series Finals, waar hij de strijd verloor van de sterke Michael van Gerwen. Het volgende jaar vormde hij een succesvol partnerschap met zijn landgenoot Michael van Gerwen tijdens de World Cup of Darts.

Triomf op de Televisie

In maart 2022 veroverde Noppert zijn eerste televisie-rankingstitel op de UK Open, waarbij hij Michael Smith versloeg in een spannende wedstrijd met 11-10. Sindsdien heeft hij zich gevestigd binnen de top acht van de PDC Order of Merit.

Danny Noppert, bekend als "The Freeze", wordt gezien als een opkomend talent in het professionele darten. Zijn indrukwekkende prestaties en opmars in de PDC-ranglijsten maken hem een speler om in de gaten te houden.

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...