Vind hier alle producten van Danny Lauby.

Deze sectie bevat alle dart producten die geassocieerd worden met Danny Lauby. Deze jonge speler is lid van team Target.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Target Danny Lauby 90%Target Danny Lauby 90%
  Target Danny Lauby 90%
  € 64,95
 2. Target Softtip Danny Lauby 90% 18 gramTarget Softtip Danny Lauby 90% 18 gram
  Target Softtip Danny Lauby 90% 18 gram
  € 64,95
 3. Target Vision Ultra Player Danny Lauby No.2Target Vision Ultra Player Danny Lauby No.2
  Target Vision Ultra Player Danny Lauby No.2
  € 1,60

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Danny Lauby bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Daniel Lauby Jr.: Een Opkomende Ster in het Darten

Daniel Lauby Jr., geboren op 11 december 1992 in Terre Haute, staat beter bekend als Danny Lauby. Hij is een veelbelovende Amerikaanse darter die actief is in toernooien georganiseerd door de Professional Darts Corporation (PDC) en de World Darts Federation (WDF).

De Eerste Stappen en Debuten

In 2018 nam Lauby voor het eerst deel aan de Q-school, een belangrijke mijlpaal in zijn dartscarrière. Hetzelfde jaar maakte hij zijn debuut tijdens de US Darts Masters op de World Series of Darts, waarbij hij in een spannende wedstrijd met 5-6 verloor van James Wade.

Op Het Wereldtoneel

In november 2020 vertegenwoordigde Lauby zijn thuisland samen met Chuck Puleo op de World Cup of Darts. Dankzij zijn overwinning in de CDC North American Continental Cup in oktober 2019 kwalificeerde hij zich ook voor het PDC World Darts Championship in december 2020. Hoewel hij een sterke prestatie neerzette, werd hij in de eerste ronde verslagen door Ryan Searle.

Voortdurende Progressie

In 2021 bereikte Lauby de finale van Challenge Tour 9, wat zijn groeiende vaardigheden en vastberadenheid onderstreept. Dat jaar boekte hij samen met Puleo een overwinning op het Zweedse duo tijdens de World Cup of Darts. Op het PDC World Darts Championship van hetzelfde jaar leverde Lauby een indrukwekkende prestatie, maar ondanks een matchdart kon hij niet op tegen William O'Connor in de eerste ronde.

In maart 2022 maakte Lauby zijn debuut op de UK Open, waar hij indruk maakte door de derde ronde te bereiken. Slechts drie maanden later nam hij opnieuw deel aan de US Darts Masters. Op 17 september stond hij in de finale van Challenge Tour 19, wat opnieuw zijn groeiende invloed in de dartswereld benadrukt.