Connor Scutt

Connor Scutt

Ontdek een Breed Assortiment Darts en Accessoires van Connor Scutt

Verken een uitgebreide selectie van darts en darts-gerelateerde producten die verband houden met de getalenteerde darter Connor Scutt. Of je nu op zoek bent naar darts, flights, shafts of andere dartaccessoires die worden ondersteund door Connor Scutt, je kunt ze hier eenvoudig online bestellen.

2 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Connor Scutt bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Connor Scutt: Talent in Professioneel Darten

Connor Scutt, geboren op 15 april 1996, is een getalenteerde Engelse professionele darter die zijn stempel heeft gedrukt op het competitieve domein van evenementen van de Professional Darts Corporation (PDC).

Verzekeren van een PDC Tourkaart

In een opmerkelijke prestatie tijdens de Q-School van 2022 verdiende Scutt zijn felbegeerde PDC Tourkaart door een derde plaats te behalen op de UK Q-School Order of Merit. Deze prestatie verleende hem een kaart voor twee jaar op het gerenommeerde PDC-circuit, wat een belangrijke mijlpaal markeert in zijn dartreis.

Een Blik op Internationale Competitie

Scutt's vastberadenheid en vaardigheden leidden ertoe dat hij zich kwalificeerde voor het Wereldkampioenschap Darts 2022 van de WDF. Opmerkelijk genoeg kreeg hij van de PDC speciale toestemming om deel te nemen aan dit prestigieuze toernooi. Echter, Scutt stond voor een uitdagende wedstrijd in de eerste ronde tegen Shawn Burt uit Canada en werd helaas verslagen.

De reis van Connor Scutt in de wereld van professioneel darten weerspiegelt zijn toewijding, volharding en ambitie om uit te blinken op het grote podium.

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...