Callan Rydz

Callan Rydz

Volledige Assortiment van Darts en Dartaccessoires door Callan Rydz

Ontdek onze uitgebreide selectie van darts en dartgerelateerde items die worden ondersteund door Callan Rydz. Of je nu op zoek bent naar darts, flights, shafts of andere accessoires, je kunt alles vinden wat je nodig hebt uit de collectie Callan Rydz-merchandise. Bestel jouw gewenste items hier eenvoudig online.

2 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Callan Rydz bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Callan Rydz: Opkomende Ster in de Wereld van Darten

Vroege Beginjaren en Familieband

Geboren op 3 juli 1998 in Newcastle, is Callan Rydz een veelbelovende Engelse darter die uitkomt voor de PDC. Opmerkelijk genoeg is hij een neef van de eveneens bekende darter Chris Dobey.

Een Opmerkelijke Reis

Rydz's dartscarrière wordt gekenmerkt door significante mijlpalen. In 2019 bereikte hij de kwartfinales van het Wereld Jeugd Kampioenschap, waarbij hij zijn potentieel op het internationale podium liet zien. Ondanks een dappere inzet werd hij verslagen door Adam Gawlas met een score van 2-6. Een doorbraakmoment volgde op 26 februari 2021, toen Rydz zijn eerste PDC-titel behaalde. Hij toonde zijn vaardigheden en vastberadenheid in de finale van het Players Championship 2-toernooi, onderdeel van de bekende Super Series die plaatsvond in Bolton. Rydz zegevierde over Jonny Clayton in een spannende wedstrijd, waarbij hij met een score van 8-7 als winnaar uit de bus kwam.

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...