Barbora Hospodárská

Barbora Hospodárská

Volledig Assortiment Darts en Dart Accessoires door Barbora Hospodárská

Ontdek een uitgebreid assortiment aan dartartikelen die verband houden met de dartspeelster Barbora Hospodárská. Of je nu op zoek bent naar darts, flights, shafts of andere dartaccessoires die worden onderschreven door Barbora Hospodárská, je kunt hier eenvoudig je online aankopen doen.

2 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Barbora Hospodárská bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Een Kijkje in het Leven van Barbora Hospodářská

Barbora Hospodářská, afkomstig uit Tsjechië, is een voormalig Europees kampioen soft-tip darten met grote ambities in de wereld van het vrouwendarten. Opgegroeid in de stad Ceske Budejovice, keek Barbora vroeger toe hoe haar moeder en oudere zus soft-tip darts speelden. Het was pas toen haar zus een trofee won dat ze serieuzer met de sport wilde beginnen.

Triomfen en Opkomst

Niet lang daarna won Barbora het Europees kampioenschap soft-tip darten en waagde ze zich aan het steel-tip darten nadat ze was geselecteerd voor het Tsjechische nationale team. In 2022 nam Barbora voor het eerst deel aan de PDC's Women's Series, waar ze waardevolle ervaring opdeed tegen enkele van de beste dames ter wereld.

Buiten de Oche

Naast het darten is Barbora gepassioneerd over softbal en speelde ze dit eerder voordat ze zich meer op darts richtte. Haar opkomstlied, "Girlfriend" van Avril Lavigne, begeleidt haar naar het speelveld.

Hoogtepunten en Prestaties

Barbora Hospodářská heeft een indrukwekkende lijst met prestaties, waaronder: - Selectie voor het Tsjechische nationale team in 2022 voor de WDF Euro Cup - Deelname aan de PDC Women's Series in 2022 - WDF Europe Cup Women Singles in 2022 - Antwerp Open Women in 2022 - Belgium Open Women in 2022 - Europees Jeugdkampioen in 2015 Met haar opkomende talent en vastberadenheid is Barbora Hospodářská klaar om haar stempel te drukken op de wereld van het darten.
loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...