Alan Soutar

Alan Soutar

Darts en Dart Accessoires van Alan Soutar

Ontdek onze uitgebreide collectie dartproducten die verband houden met de dartsspeler Alan Soutar. Of je nu op zoek bent naar darts, flights, shafts of andere dartaccessoires die zijn goedgekeurd door Alan Soutar, je kunt ze hier gemakkelijk online bestellen.

1 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Alan Soutar bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Alan Soutar: Schotse Dartspionier in de PDC

Alan Soutar, geboren op 10 januari 1978 in Arbroath, is een Schotse darter die zijn vaardigheden vertoont in de Professional Darts Corporation (PDC).

Succesvolle Vertegenwoordiging en Opmerkelijke Prestaties

In 2013 maakte Soutar deel uit van het Schotse team tijdens de WDF World Cup, waar hij met Schotland het teamonderdeel wist te winnen.

In 2021 veroverde Soutar een PDC Tourcard voor de jaren 2021 en 2022, wat zijn toegang tot de professionele dartswereld bevestigde.

Triomfen en Uitdagingen op het Dartstoneel

Tijdens zijn debuut op het UK Open 2021 liet Soutar meteen van zich horen door vijfvoudig wereldkampioen Raymond van Barneveld met 6-3 te verslaan. Hij wist zich te plaatsen voor de laatste zestien na overwinningen op Mickey Mansell, Stephen Bunting en Ron Meulenkamp. In deze fase moest Soutar het opnemen tegen Dave Chisnall, wat resulteerde in een nederlaag.

Soutar verdiende ook een plek in de Players Championship Finals 2021, maar werd uitgeschakeld in de eerste ronde van dit evenement. Op het PDC WK van 2021 boekte hij overwinningen op Diogo Portela, Mensur Suljović en José de Sousa voordat hij werd uitgeschakeld door Callan Rydz.

Opkomende Prestaties en Toernooi Ervaringen

In 2022 slaagde Soutar erin zich te kwalificeren voor de Grand Slam of Darts via de Qualifier voor Tour Card-houders. Hij kwam succesvol door de groepsfase met tegenstanders zoals Nathan Aspinall, Peter Wright en Fallon Sherrock. Dit leidde tot een tweede-ronde wedstrijd tegen Jonny Clayton, die Soutar met 10-8 won. Soutar bereikte zijn eerste kwartfinale op een hoofdtoernooi, waar hij opnieuw tegenover Nathan Aspinall stond en met een score van 16-12 moest buigen.

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...