Adam Hunt

Adam Hunt

Darts en Dartaccessoires van Adam Hunt

Ontdek ons uitgebreide assortiment dartartikelen geassocieerd met de dartspeler Adam Hunt. Of je nu op zoek bent naar darts, flights, shafts of andere dartaccessoires die worden onderschreven door Adam Hunt, je kunt ze hier eenvoudig online bestellen.

2 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Adam Hunt bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Adam Hunt: Opkomend Talent in de Wereld van Darten

Adam Hunt, geboren op 21 augustus 1993 in Chester-le-Street, is een veelbelovende Engelse dartsspeler die zijn kunsten vertoont in de PDC. Zijn opkomst in de dartswereld was opmerkelijk en heeft geleid tot zijn aanwezigheid op het professionele dartstoneel.

Tourkaarten en Opmerkelijke Prestaties

In 2020 verdiende Hunt zijn tourkaart voor het seizoen 2020/2021 door indruk te maken tijdens de UK Q-School van 2020. Hij eindigde als eerste op de Q-School Order of Merit, waarmee hij zijn plek veiligstelde.

In 2018 bemachtigde Hunt ook al een tourkaart voor twee seizoenen. Zijn derde plaats op de Development Tour Order of Merit leverde hem een tourkaart op voor het seizoen 2018/2019, dankzij de eerder geplaatste spelers.

Eerder, in 2014, veroverde Hunt zijn tourkaart voor het seizoen 2014/2015. Zijn tweede plaats op de Challenge Tour 2013 gaf hem de kans om zich te bewijzen op het hoogste niveau.

Sterke Optredens en Opvallende Prestaties

Hunt liet in zijn dartscarrière verschillende sterke optredens zien. In 2014 bereikte hij de kwartfinales van de Gibraltar Darts Trophy, waarbij hij onder meer Mervyn King en Dave Chisnall versloeg. Zijn reis eindigde met een 6-2 nederlaag tegen Simon Whitlock in de kwartfinale.

In 2020 wist Hunt zich te kwalificeren voor het German Darts Championship. Hoewel hij de tweede ronde bereikte, verloor hij uiteindelijk van Joe Cullen.

Adam Hunt blijft werken aan zijn dartvaardigheden en zijn aanwezigheid in de PDC belooft spannende ontwikkelingen in de dartwereld in de komende jaren.

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...