Alle dartpijlen en dartartikelen van Adam Gawlas

Hier kunt u alle dartproducten gerelateerd aan de dartspeler Adam Gawlas kopen.Dus bent u op zoek naar darts, flights, shafts of andere dartaccessoires van Adam Gawlas zijn deze hier online te bestellen.Wilt u meer informatie over Adam Gawlas? Klik dan hier!

 

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Bull's Condor Axe Adam Gawlas Black No.2Bull's Condor Axe Adam Gawlas Black No.2
  Bull's Condor Axe Adam Gawlas Black No.2
  € 21,95
 2. Bull's Adam Gawlas SigncardBull's Adam Gawlas Signcard
  Bull's Adam Gawlas Signcard
  € 0,05
 3. Bull's Adam Gawlas E2 90%Bull's Adam Gawlas E2 90%
  Bull's Adam Gawlas E2 90%
  € 68,95
 4. Bull's Softtip Adam Gawlas E2 90% 20 gramBull's Softtip Adam Gawlas E2 90% 20 gram
  Bull's Softtip Adam Gawlas E2 90% 20 gram
  € 68,95
 5. Bull's Player 100 Adam Gawlas Logo No.2Bull's Player 100 Adam Gawlas Logo No.2
  Bull's Player 100 Adam Gawlas Logo No.2
  € 1,80

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Adam Gawlas bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Adam Gawlas: Opkomend Talent in de Wereld van Darten

Een Tsjechische Dartspeler met Grote Ambities

Adam Gawlas, geboren op 18 februari 2002 in Třinec, is een veelbelovende Tsjechische dartsspeler die momenteel zijn stempel drukt in de wereld van het professionele darten. Zijn passie en vaardigheden hebben hem geleid naar de Professional Darts Corporation (PDC), waar hij zijn talenten tentoonspreidt.

Triomfen en Prestaties

In 2021/2022 veroverde Gawlas zijn tourkaart door op de European Q-School of Merit 2021 als vijfde te eindigen. Deze mijlpaal opende deuren voor hem om zich te meten met de besten in het darts.

Internationale Vertegenwoordiging

Gawlas vertegenwoordigde Tsjechië op het podium van de World Cup of Darts, waar hij in september 2021 een koppel vormde met Karel Sedláček. Hun indrukwekkende gezamenlijke gemiddelde ten spijt, werden ze in de eerste ronde verslagen door het Poolse duo Krzysztof Ratajski en Krzysztof Kciuk.

In 2022 nam Gawlas opnieuw deel aan de World Cup of Darts, maar helaas strandde het Tsjechische team in de eerste ronde tegen de Engelse combinatie van James Wade en Michael Smith.

Groeien en Excelleren

Het jaar 2023 bracht nieuwe hoogtepunten voor Gawlas, toen hij voor het eerst de halve finale bereikte op een vooraanstaand PDC-hoofdtoernooi, het UK Open. Zijn opmerkelijke reis naar deze fase van het toernooi liet zijn potentieel zien en vestigde zijn naam als veelbelovend talent. Onderweg versloeg hij onder andere bekende namen als Mario Vandenbogaerde, Luke Littler, Kevin Doets, William O'Connor en Rob Cross.

Op 11 juni 2023 schreef Gawlas geschiedenis door Development Tour 15 te winnen. In een spannende finale versloeg hij Dylan Slevin met 5-4 en veroverde zo zijn eerste PDC-titel, waarmee hij de eerste Tsjech werd die deze prestatie behaalde.

Met zijn vastberadenheid, toewijding en talent belooft Adam Gawlas een opkomende ster te zijn die de dartenwereld blijft verrassen en inspireren in de komende jaren.