Dartshafts van Winmau

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Winmau MvG Signature Michael van Gerwen 5-PackWinmau MvG Signature Michael van Gerwen 5-Pack
  Winmau MvG Signature Michael van Gerwen 5-Pack
  € 7,45
 2. Winmau MvG Signature Nylon Green ShaftsWinmau MvG Signature Nylon Green Shafts
  Winmau MvG Signature Nylon Green Shafts
  € 1,95
 3. Winmau Prism Force ShaftsWinmau Prism Force Shafts
  Winmau Prism Force Shafts
  € 1,95
 4. Winmau Vecta ShaftsWinmau Vecta Shafts
  Winmau Vecta Shafts
  € 2,95

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Winmau Shafts bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Winmau Shafts bij Darts Warehouse

Ontdek het assortiment van Winmau Shafts bij Darts Warehouse. Als toonaangevend Engels merk biedt Winmau een selectie van hoogwaardige nylon poly carbonate shafts, perfect voor het samenstellen van uw darts. Met series zoals Prism Force en Stratos, staat Winmau bekend om zijn innovatieve designs en kwaliteit.

Diverse Winmau Shaft Series

Winmau's Prism Force shafts staan bekend om hun kracht en duurzaamheid, terwijl de Stratos shafts zijn ontworpen voor geavanceerde aerodynamica. Ook biedt Winmau de lichte en sterke Vecta shafts, en de Stealth shafts met een gestroomlijnd ontwerp voor minimale luchtweerstand.

Stijl en Functionaliteit

De Prism shafts van Winmau zijn beschikbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor ze niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk zijn. Elk design is zorgvuldig ontwikkeld om uw speelstijl te ondersteunen en te verrijken.

Geschikt voor Alle Spelers

Of u nu een recreatieve speler of een professionele darter bent, Winmau biedt shafts die perfect zijn voor het verbeteren van uw spel. Ontdek nu de veelzijdige Winmau shafts bij Darts Warehouse, waar u terecht kunt voor al uw vragen en behoeften op het gebied van dartshafts.