Alle Winmau dartborden bij Darts Warehouse

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Winmau Blade 6Winmau Blade 6
  Winmau Blade 6
  € 59,96
 2. Winmau Blade 6 Dual CoreWinmau Blade 6 Dual Core
  Winmau Blade 6 Dual Core
  € 79,94
 3. Winmau Blade 6 Triple CoreWinmau Blade 6 Triple Core
  Winmau Blade 6 Triple Core
  € 95,95

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Winmau Dartborden bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Alle Winmau Dartborden bij Darts Warehouse

Ontdek de topklasse Winmau dartborden bij Darts Warehouse, met de Winmau Blade 6 als standaard in de dartwereld. De Winmau Blade 6 wordt erkend als één van de beste dartborden die er zijn, en wordt zelfs gebruikt in PDC-toernooien, waaronder het wereldkampioenschap. Vind hier alle varianten van de Winmau Blade 6 serie, bekend om hun hoge kwaliteit en lange levensduur.

Populaire Winmau Dartborden

De Winmau Blade 6, de Winmau Blade 6 Dual Core, en de Winmau Blade 6 Triple Core zijn enkele van de populairste modellen, geprezen voor hun prijs-kwaliteitverhouding en innovatieve ontwerp met extra lagen voor een langere levensduur.

Dartborden voor Elk Niveau

Winmau biedt dartborden voor alle niveaus, van professionele borden zoals de Blade 6 series tot recreatieve borden zoals de Winmau Rebel, Sniper, Diamond en PRO SFB. Deze borden zijn ideaal voor beginnende en recreatieve spelers, met ronde bedrading in tegenstelling tot de Blade wire van de Blade 6 borden.

Bekijk ons assortiment Winmau dartborden en kies het bord dat het beste bij uw speelstijl en niveau past, beschikbaar bij Darts Warehouse.