Dart Mat Kopen

Dartmatten van alle grote merken

Alle beschermende dartmatten die bij Darts Warehouse verkrijgbaar zijn staan hieronder vermeld. We hebben een groot assortiment aan dartmatten beschikbaar, waaronder sterke rubberen dartmatten, carpet dartmatten, en schuimrubberen dartmatten.

Kies de voor jou meest geschikte mat. Al onze dartmatten en oches zijn geschikt voor gebruik binnenshuis.

Op deze pagina vind je alle dartmatten die bij Darts Warehouse verkrijgbaar zijn. De dartmat is onmisbaar voor elke darter die regelmatig darts speelt of traint. Als je een dartmat onder je dartbord legt, voorkom je bijna altijd dat de shafts van de dartpijlen of de punten breken als ze na een bouncer op de grond vallen. Bovendien bevatten veel dartmatten een oche of werplijn om ervoor te zorgen dat je altijd op de juiste afstand van het bord staat.

Types dartmatten

Dartmatten zijn bij Darts Warehouse verkrijgbaar in een groot aantal verschillende stijlen en maten. De dartmatten bevatten allemaal een werplijn of oche om ervoor te zorgen dat je steeds op de juiste afstand van het bord staat. Rubber dartmatten hebben het voordeel dat ze op hun plaats blijven, niet omkrullen, en eenvoudig schoon te maken zijn. Carpet dartmatten daarentegen zijn visueel aantrekkelijker en gemakkelijker te verplaatsen.

Dartmatten zijn ontworpen om zowel de vloer als de dartpijl te beschermen, maar het is mogelijk dat een scherpe dartpijl door de mat heen steekt als hij recht naar beneden valt.

Dart mat online kopen

Wanneer je serieus aan het darten bent, zul je waarschijnlijk een dartmat aanschaffen. Je begint meestal met een dartbord en een set dartpijlen, maar je ontdekt al snel dat een dartbord surround, scorebord, en dartmat ook handig zijn.

Dartmatten zijn er in verschillende materialen, waaronder sterke rubber dartmatten en tapijt dartmatten. Rubberen dartmatten kom je het meest tegen bij darttoernooien, darts voor gevorderden, en in kantines. Tapijt dartmatten worden meestal thuis gebruikt omdat ze er beter uitzien dan 'onhandige' rubber dartmatten.

Heb je vragen over de dartmatten die bij Darts Warehouse verkrijgbaar zijn? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Filteren
Selectie verfijnen

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Bull's Rubber dart mat + oche 300x60 cm
  Aanbiedingsprijs € 46,36 Normale prijs € 57,95
  Bull's Ochemat
 2. Bull's Rubber dart mat + oche 300x90 cm
  Aanbiedingsprijs € 58,36 Normale prijs € 72,95
  Bulls Ochemat
  • PRE ORDER - Verwachte verzending: 15-12-2021
  PRE ORDER Shot T-Mat Floor Protection 300x60 cm
  Aanbiedingsprijs € 71,96 Normale prijs € 89,95
  Shot Dartmat Rubber
 3. Bull's Rubber dart mat 300x60 cm + Throwline Sticker
  Aanbiedingsprijs € 38,79 Normale prijs € 48,50
  Bulls Dartmat
 4. Bull's Rubber dartmat 300x90cm
  Aanbiedingsprijs € 46,36 Normale prijs € 57,95
  Bulls Dartmat

5 producten

Van hoog naar laag sorteren