Gepersonaliseerde Dart Mat (300x60 cm)

Embassy Benelux
Op voorraad
€ 99,95
SKU
CU-67800
Customized Dart Mat
  • Koop 2 voor € 89,95 en bespaar 10%

Gepersonaliseerde Dart Mat

een uniek product dat de perfecte toevoeging is aan elke dartliefhebber zijn of haar speelruimte. Onze dartmat biedt niet alleen een professionele uitstraling, maar ook een unieke personalisatie-optie.

Onze Gepersonaliseerde Dart Mat wordt vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen om duurzaamheid en precisie te garanderen. Met een afmeting van 300 bij 60 centimeter biedt de mat voldoende ruimte om je pijlen te werpen, terwijl de antisliprubberen onderkant ervoor zorgt dat de mat stevig op zijn plaats blijft liggen, zelfs tijdens intensieve dartwedstrijden.

Wat dit product echt onderscheidt, is de mogelijkheid om het te personaliseren met je eigen ontwerp. Bij aankoop vragen wij je vriendelijk om een e-mail te sturen naar [email protected], waarin je jouw ontwerp kunt aanleveren. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij het maken van een design dat perfect aansluit bij jouw wensen en stijl. Of je nu een foto, logo of specifieke kleuren wilt toevoegen, wij zorgen ervoor dat jouw persoonlijke touch wordt verwerkt in de mat.

Opmerking: Om gebruik te maken van onze personalisatie-optie, stuur je na aankoop een e-mail naar [email protected] met je gewenste ontwerp. Ons team neemt dan contact met je op om verdere details te bespreken.

Koop nu een Gepersonaliseerde Dart Mat (300x60 cm) bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
Custom LabelCustomized Products
SKUCU-67800
MerkEmbassy Benelux
Country of ManufactureNederland
Type MatTapijt
Kleur MatZwart