Club Brugge Dartmat

Club Brugge
Dit is een pre-order. Dit product wordt verzonden zodra het beschikbaar is.
€ 74,95
SKU
CB-006
Club Brugge Dartmat

De Officiële Club Brugge Dart Mat

Maak kennis met de Club Brugge Dart Mat - een onmisbaar accessoire voor dartliefhebbers en trotse supporters van de legendarische Belgische voetbalclub. Gemaakt van hoogwaardige materialen, beschermt deze dart mat niet alleen je vloeren tegen beschadigingen, maar helpt je ook om je houding en werpnauwkeurigheid te perfectioneren.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Officiële Club Brugge Merchandise: Toon je steun voor Club Brugge met trots, want deze dart mat is een officieel gelicentieerd product met het iconische teamembleem en kleuren.

  2. Superieure Vloerbescherming: De Club Brugge Dart Mat is gemaakt van duurzaam, zwaar rubber dat uitstekende bescherming biedt voor je vloeren tegen gevallen darts, krassen en schrammen.

  3. Precieze Werplijn: De mat heeft een duidelijk gemarkeerde werplijn, waardoor je je vaardigheden kunt verfijnen en consistentie in je spel kunt behouden.

  4. Antislip Oppervlak: Het antislip oppervlak van de mat zorgt voor een stabiele en veilige ondergrond, zodat je de perfecte houding kunt behouden voor optimale werpnauwkeurigheid.

  5. Eenvoudig op te rollen en op te bergen: De Club Brugge Dart Mat is ontworpen voor eenvoudige opslag en kan snel worden opgerold als deze niet in gebruik is.

  6. Maak je collectie compleet: Combineer deze Club Brugge Dart Mat met het Club Brugge x Bull's Professionele Dartbord, Surround, Kabinet, Messing Darts en Dart Flights voor een samenhangende en stijlvolle game room-opstelling die je passie voor darts en Club Brugge viert.

Upgrade je dartervaring met de Club Brugge Dart Mat en geniet van de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en vloerbescherming. Bestel de jouwe vandaag nog en wees trots op je steun voor Club Brugge terwijl je je vaardigheden in het boeiende spel van darts perfectioneert.

Meer informatie
Custom LabelClub Brugge Dartmatten 10-06-2023
SKUCB-006
EAN code8719075974858
MerkClub Brugge
Country of ManufactureNederland
Type MatTapijt
Kleur MatBlauw, Zwart