Club Brugge Professional Dartboard

Club Brugge
Op voorraad
€ 84,95
SKU
CB-001
Club Brugge Dartbord

Het Officiële Club Brugge Dartbord

Het Club Brugge Professioneel Dartbord is een game-changer ontworpen voor dartliefhebbers en trotse supporters van de legendarische Belgische voetbalclub. Met ongeëvenaarde vakmanschap en precisie is dit dartbord jouw toegangsbewijs tot het beheersen van de kunst van darten en het tonen van je trouw aan Club Brugge.

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Officiële Samenwerking: Vier het partnerschap tussen Bull's, een gerenommeerde naam in de wereld van darten, en Club Brugge, de iconische Belgische voetbalclub. Dit exclusieve dartbord vertegenwoordigt de perfecte synergie van twee geweldige sporttradities.

  2. Professionele Kwaliteit: Ondersteund door top spelers en ontworpen voor optimale prestaties, beschikt dit dartbord over een hoogwaardig sisal vezeloppervlak, ultradunne bedrading en officiële afmetingen. Ervaar het hoogtepunt van dartexcellentie bij elke worp.

  3. Ongeëvenaarde Duurzaamheid: Gebouwd om de tand des tijds te doorstaan, heeft ons Club Brugge x Bull's dartbord hoogwaardige sisalvezels, wat zorgt voor een zelfhelend oppervlak dat zijn uiterlijk en speelbaarheid behoudt, zelfs na talloze wedstrijden.

  4. Verbeterd Scoringspotentieel: Het ultradunne draadsysteem minimaliseert bounce-outs en maximaliseert scoringspotentieel, zodat je jouw vaardigheden kunt aanscherpen en consequent je doel kunt raken.

  5. Eenvoudige Installatie: Met een gebruiksvriendelijk montagesysteem en bijgeleverd bevestigingsmateriaal heb je je dartbord in een mum van tijd opgehangen en klaar voor actie.

Bestel vandaag nog jouw Club Brugge x Bull's Professioneel Dartbord en ervaar het verschil dat superieure kwaliteit, ontwerp en prestaties kunnen maken. Verhoog je spel en treed toe tot de gelederen van de dartlegendes met dit exclusieve dartbord.

Koop nu een Club Brugge Professional Dartboard bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
Custom LabelGeen
SKUCB-001
EAN code8719075974810
MerkClub Brugge
Country of ManufactureNederland
TypeProfessioneel