! Bull's Typhoon Add-A-Gram 2.5 3pcs

Bulls
Op voorraad
Brand
Special Price € 2,50 Regular Price € 3,50
SKU
BU-58211
Bulls Dart Accessory

Personaliseer je dartervaring met de Bull's Add-A-Gram 2.5. Dit handige tussenstuk, dat tussen de barrel en de shaft van uw dartpijlen past, voegt precies 2,5 gram gewicht toe aan je dartpijlen en maakt ze langer. Met dit accessoire kun je de speleigenschappen van je dartpijlen verfijnen zonder dat je een heel nieuwe set hoeft aan te schaffen.

De Add-A-Gram 2.5 is ideaal voor darters die hun huidige pijlen te kort of te licht vinden. Het biedt een eenvoudige en betaalbare oplossing om de lengte en het gewicht van je pijlen aan te passen aan je persoonlijke voorkeur en werptechniek.

Gemaakt van duurzaam materiaal, biedt de Add-A-Gram 2.5 een hoge mate van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het kan gemakkelijk worden bevestigd en verwijderd, waardoor je de flexibiliteit heeft om snel aanpassingen te maken.

De Bull's Add-A-Gram 2.5 is een essentieel accessoire voor elke darter die streeft naar het optimaliseren van hun spel. Het biedt een eenvoudige en effectieve manier om je dartpijlen te personaliseren, wat kan leiden tot betere prestaties en hogere scores. Probeer het vandaag nog uit en voel het verschil!

Meer informatie
Custom LabelSALE
SKUBU-58211
EAN code8719075974889
UitverkoopJa
MerkBulls
Accessoire MateriaalStaal