Bull's Martijn Kleermaker Shell Coated Brass 21 gram

Bull's
Op voorraad
Brand
€ 22,95
SKU
BU-25921
Bull's Darts Set

Wil je je dartscarrière lanceren? Starten met een setje brass darts is een goede plek om te beginnen. En wat als de darts zijn ontworpen in samenwerking met niemand minder dan Martijn Kleermaker zelf? Je hoort het goed; de Bull's Martijn "Dutch Giant" Kleermaker brass shell coated dartpijlen!

De perfecte set dartpijlen voor beginners en recreatieve darters. Goedkoop, maar toch van zeer hoge kwaliteit. Deze dartpijlen zijn gecoat met een glanzende oranje lak, ingelegd met gouden grips. Op deze manier creëren ze een stijlvolle premium look. Martijn "Dutch Giant" Kleermaker brass dartpijlen worden geleverd met zwarte Bull's Nylon shafts, die bekend staan om hun extreme duurzaamheid. Als klap op de vuurpijl wordt er ook nog een set Martijn "Dutch Giant" Kleermaker Cartoon flights meegeleverd. En laten we eerlijk zijn; zijn dat niet de coolste flights die je ooit hebt gezien?

Gewicht: Barrel Lengte: Barrel Diameter:
21 gram 56,0 mm 8.45 mm
Koop nu een Bull's Martijn Kleermaker Shell Coated Brass 21 gram bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
SKUBU-25921
EAN code8719075972052
Custom LabelGeen
Country of ManufactureNederland
Darts Gewicht21 gram
Lengte+54 mm
Diameter8 - 8.5 mm
GripWave, Incision
MateriaalBrass
KleurGoud, Oranje
ModelStraight
MerkBull's