Bull's Spine Shafts

Bull's
Op voorraad
Brand
€ 3,50
SKU
BU-55260 ... BU-55274
Bull's Spine Shafts

Verhoog je dartspel met de Bull's Spine Shafts, een premium set dart shafts ontworpen voor spelers die alleen de hoogste kwaliteit eisen in hun uitrusting. Deze shafts combineren de duurzaamheid van sterk plastic met de kracht van een robuuste zwarte metalen top, waardoor langdurige prestaties en standvastige betrouwbaarheid verzekerd zijn.

Het opvallendste kenmerk van de Bull's Spine Shafts is de veerkrachtige zwarte metalen top. Ontworpen om aanzienlijke slijtage te weerstaan, houdt het je flight stevig op zijn plaats en zorgt het voor consistente prestaties, worp na worp.

Verkrijgbaar in een levendige reeks kleuren - oranje, groen, geel, rood en blauw - en in korte, tussenliggende en middellange lengtes, bieden deze shafts een hoge mate van aanpassing aan jouw stijl en voorkeur.

Maar de Bull's Spine Shafts gaan niet alleen over duurzaamheid en maatwerk. Het gaat erom je spel te verbeteren, je prestaties te verhogen en je optimaal van de sport te laten genieten.

Verbeter je spel met de Bull's Spine Shafts, waar superieure kwaliteit en levendig design samenkomen om ongeëvenaarde prestaties te leveren.

Maat Lengte (ex. schroefdraad)
Short 33 millimeters
In Between 39 millimeters
Medium 44 millimeters
Koop nu een Bull's Spine Shafts bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
Custom LabelGeen
SKUBU-55260 ... BU-55274
EAN code8719075973509 ... 8719075974421
MerkBull's
Country of ManufactureNederland
KleurBlauw, Rood, Groen, Oranje, Geel
MaatShort, In Between, Medium
MateriaalAluminium, Poly Carbonate