Softtip Bull's Adam Gawlas E2 90%

Bulls
Op voorraad
Brand
€ 68,95
SKU
BU-28320
20 gram Bulls Softtip Darts

Maak kennis met de Bull's Adam Gawlas E2 90% Softtip Darts: perfect voor professionele darters, recreatieve spelers en fans van Adam Gawlas. Deze hoogwaardige darts zijn ontwikkeld in samenwerking met en getest door professioneel darter Adam Gawlas zelf, wat zorgt voor topprestaties en precisie.

De E2 darts zijn gemaakt van 90% tungsten en bieden optimale duurzaamheid en balans, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor zowel ervaren professionals als beginnende spelers. De barrels zijn ontworpen met een combinatie van geringde en zero grip, wat zorgt voor een comfortabel houvast voor betere controle en nauwkeurigheid.

De dart is verkrijgbaar in 20 gram met een lengte van 48 mm en een diameter van 6,2 mm. De Bull's nylon shafts en Adam Gawlas flights zorgen voor optimale aerodynamica en stabiliteit tijdens de vlucht, waardoor je spel nog beter wordt.

Geprijsd op €68,95 per set, bieden deze premium darts een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het pakket bevat drie darts, drie shafts, drie flights en een beschermhoes, zodat je alles hebt wat je nodig hebt om te beginnen met spelen of om je huidige uitrusting te upgraden.

Verbeter je dartspel met de Bull's Adam Gawlas E2 90% Softtip Darts en ervaar het verschil dat kwaliteit, prestaties en een professionele aanpak kunnen maken. Bestel vandaag nog je set en stap vol vertrouwen naar de oche.

W L D
20 gram 48 mm 6,2 mm
Meer informatie
SKUBU-28320
EAN code8719075974346
Country of ManufactureNieuw-Zeeland
Darts Lengte46-50 mm
Darts Dikte6 - 6.5 mm
Darts GripRinged, Zero/Nano
Darts Materiaal90% Tungsten
Kleur BarrelZilver
Darts ModelRecht
MerkBulls