! Bull's Plastic Key-Fob Sharpener

Bull's
Op voorraad
Brand
Special Price € 2,50 Regular Price € 3,50
SKU
BU-58208
Bulls Slijpsteen

Houd je dartpijlen op hun best met de Bull's Plastic Key-Fob Sharpener, een onmisbaar accessoire voor zowel amateur- als professionele darters. Deze compacte slijpsteen, ontworpen voor gemak en draagbaarheid, zorgt ervoor dat je altijd klaar bent voor de volgende wedstrijd.

De Key-Fob Sharpener, een kleine, maar krachtige slijpsteen, is perfect voor het slijpen en onderhouden van de punten van je dartpijlen. Een scherpe dartpijl betekent een betere penetratie in het dartbord, en dit handige hulpmiddel helpt je om de perfecte worp te maken, elke keer weer.

Met een formaat van slechts 29mm bij 19mm, past deze slijpsteen gemakkelijk aan je sleutelbos dankzij het meegeleverde kettinkje. Het is het ultieme draagbare accessoire voor elke darter die zijn spel serieus neemt.

Of je nu deelneemt aan een PDC dartstoernooi of gewoon een vriendschappelijk spel speelt in de lokale pub, met de Bull's Plastic Key-Fob Sharpener ben je altijd voorbereid. Deze slijpsteen is een must-have voor iedereen die op zoek is naar darts accessoires of darts voor verkoop.

Bestel nu je Bull's Plastic Key-Fob Sharpener en ervaar het verschil dat een scherpe dartpijl kan maken in je spel!

Koop nu een ! Bull's Plastic Key-Fob Sharpener bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
Custom LabelSALE
SKUBU-58208
EAN code8719075974865
UitverkoopJa
MerkBull's
Country of ManufactureNederland
Accessoire MateriaalPlastic
Accessoire KleurZwart