Bull's Parrot Score Counter

Bulls
Op voorraad
Brand
€ 44,95
SKU
BU-70010

Bull's Elektronisch Scorebord

Maak kennis met de ultieme dartervaring met de Bull's Parrot Score Counter, het perfecte scorebord voor dartliefhebbers van alle niveaus. Met 40 ingebouwde dartspellen en maar liefst 272 variaties, biedt dit elektronische scorebord eindeloos plezier en uitdaging voor zowel beginners als professionals.

De Bull's Parrot Score Counter is ontworpen voor gebruiksgemak, met een intuïtief touchpad waarmee je snel en eenvoudig scores kunt bijhouden voor maximaal 8 spelers tegelijk. Het veelzijdige scorebord is compatibel met alle soorten dart setups, waardoor je het kunt gebruiken in elke speelruimte.

Gemaakt met een helder en duidelijk RGB LCD-scherm, biedt dit scorebord zowel stijl als functionaliteit. Je kunt het scorebord op een vlakke ondergrond plaatsen of eenvoudig aan de muur hangen met de bijgeleverde accessoires. Het werkt op 3 AA-batterijen, waardoor het een handige en draagbare oplossing is voor al je dartbehoeften.

De meegeleverde handleiding zorgt ervoor dat het instellen en gebruiken van je Bull's Parrot Score Counter een fluitje van een cent is. Of je nu een amateur bent die net begint met darten of een doorgewinterde professional die zijn vaardigheden wil verbeteren, dit scorebord is een onmisbaar onderdeel van je dartuitrusting.

Ontdek nu de Bull's Parrot Score Counter en verander je dartavonden in een spannende en uitdagende ervaring!

Meer informatie
Custom LabelGeen
SKUBU-70010
EAN code8719075973721
MerkBulls
Country of ManufactureChina
Scorebord TypeElektronisch