Bull's Nylon Dura Shafts

Bull's
Op voorraad
Brand
€ 1,40
SKU
BU-55143 <-> BU-55196
Nylon Bull's Shafts

De Bull's Nylon Shafts zijn de perfecte keuze voor dartliefhebbers die op zoek zijn naar een duurzame en hoogwaardige optie. Deze shafts zijn gemaakt van een sterk en duurzaam nylon materiaal, waardoor ze bestand zijn tegen slijtage bij regelmatig gebruik.

Naast hun duurzaamheid hebben de Bull's Nylon Shafts ook een slank en stijlvol design. Ze zijn er in verschillende kleuren, dus je kunt degene kiezen die het beste bij je persoonlijke stijl past. Deze is zwart!

Een van de beste dingen aan deze shafts is hun gebruiksvriendelijke ontwerp. Ze hebben een opschroefbaar ontwerp, waardoor ze eenvoudig te installeren en te verwijderen zijn van je dartpijlen. Dit maakt het gemakkelijk om shafts uit te wisselen, afhankelijk van je voorkeuren of speelomstandigheden.

Al met al zijn de Bull's Nylon Shafts een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, stijlvolle en gebruiksvriendelijke optie voor hun darts. Of je nu een beginner of een doorgewinterde professional bent, deze shafts helpen je om je spel naar een hoger niveau te tillen.

Samenvattend zijn deze shafts:

  • Duurzaam nylon materiaal
  • Gestroomlijnd en stijlvol ontwerp
  • Verscheidenheid aan kleuren
  • Gebruiksvriendelijk opschroefbaar ontwerp
  • Geschikt voor dartspelers van elk niveau.
S L W
X-Short 28 mm 0,79 g
Short 33 mm 1,02 g
In Between 39 mm 1,12 g
Medium 48 mm 1,35 g
Koop nu een Bull's Nylon Dura Shafts bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
Custom LabelGeen
SKUBU-55143 <-> BU-55196
MerkBull's
Country of ManufactureNederland
MaatX Short, Short, In Between, Medium
MateriaalNylon