Bull's Flight Shape Testkit

Bull's
Op voorraad
Brand
€ 7,95
SKU
BU-52200

7 Sets van 3, 100 micron Bulls Flights

Ontdek je perfecte match met de Bull's Flight Shape Test Kit. Ontworpen voor darters die willen experimenteren met verschillende flight stijlen, bevat deze kit zeven sets dart flights, elk met een unieke vorm om aan te sluiten bij verschillende werpstijlen en voorkeuren.

De kit bevat hoogwaardige 100-micron flights in zeven verschillende vormen: Std., Std.6, Kite, Fantail, Delta, Slim, en Pear. Deze opties bieden een breed spectrum van aerodynamische profielen om te testen en te bepalen wat het beste bij jouw dartstijl past.

Elke flight is zwart, waardoor je darts er klassiek en strak uitzien. Of je nu een beginner bent die het spel verkent of een ervaren speler die zijn prestaties wil verfijnen, de Bull's Flight Shape Test Kit biedt een uitgebreide oplossing.

Met de Bull's Flight Shape Test Kit kun je experimenteren, aanpassen en je spel perfectioneren. Het is meer dan alleen een verzameling flights - het is een reis naar de ontdekking van de optimale setup die je prestaties verbetert en je dartervaring verheft.

Haal het giswerk uit het vinden van je ideale dart flight met de Bull's Flight Shape Test Kit.

Koop nu een Bull's Flight Shape Testkit bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
Custom LabelGeen
SKUBU-52200
EAN code8719075974575
MerkBull's
Country of ManufactureNederland
VormNo.2
Materiaal100 micron
KleurZwart
KleurBlack
ThemaAbstract