Darts is vanaf 2022 niet meer te zien op RTL7.

Jarenlange partnerschap tussen Darts Warehouse en RTL7 komt tot een einde.

Volgend jaar zal darts, net als de Formule 1 en de Duitse Bundesliga, in Nederland worden gestreamd op Viaplay. De uitzendrechten van de PDC zijn gekocht door het Zweedse bedrijf Nordic Entertainment Group (NENT Group). RTL7 zond in Nederland darts gedurende vele jaren uit.

Darts Warehouse heeft altijd met veel trots en plezier als enige de producten van RTL7 aangeboden, en we vinden het jammer om afscheid te moeten nemen van zo'n fijne partner. Maar om nog één keer alles uit de kast te trekken hebben we toch nog onze handen ineengeslagen, en onze jaarlijkse RTL7 WK Brass dart geproduceerd. En wat is die toch mooi geworden.

 

Sla dus voor de laatste keer je slag!

Dit is dan ook het moment om je RTL7 dartartikelen in huis te halen! Bekijk alle RTL7 artikelen hier! 

Zorg dat je dit niet mist, want op = echt op!

En hoe nu verder?

Om dartsevenementen zoals de World Cup, Premier League Darts, de World Grand Prix, de World Matchplay en de Grand Slam of Darts in 2022 te kunnen bekijken, zullen dartsfans een abonnement op Viaplay moeten nemen. Er is een vijfjarig uitzendcontract getekend met de NENT Groep.

Nog maar een paar maanden geleden werd gemeld dat de Bundesliga en Formule 1 zouden migreren naar Viaplay. In het eerste kwartaal van 2022 zal het streamingplatform in Nederland beschikbaar zijn.