Bull's lanceert weer een lading aan producten!

Bull's NL heeft net weer een geweldige reeks producten gelanceerd! Neem hieronder een kijkje!

 

Max Hopp "Maximiser" Brass Darts

Maximiser Brass Darts

Wil je je dartscarrière lanceren? Starten met een setje brass darts is een goede plek om te beginnen. En wat als de darts zijn ontworpen in samenwerking met niemand minder dan Max Hopp zelf? Je hoort het goed; de Bull's Max "Maximiser" Hopp brass shell coated dartpijlen!

De perfecte set dartpijlen voor beginners en recreatieve darters. Goedkoop, maar toch van zeer hoge kwaliteit. Deze dartpijlen zijn gecoat met een glanzende zwarte lak, ingelegd met gouden grips. Op deze manier creëren ze een stijlvolle premium look. Max "Maximiser" Hopp brass dartpijlen worden geleverd met zwarte Bull's Nylon shafts, die bekend staan om hun extreme duurzaamheid. Als klap op de vuurpijl wordt er ook nog een set van de Max "Maximiser" Hopp Cartoon flights meegeleverd. En laten we eerlijk zijn; zijn dat niet de coolste flights die je ooit hebt gezien?

 

Kim “Hurricane” Huybrechts Brass Darts

Hurricane Brass Darts

Wil je je dartscarrière lanceren? Starten met een setje brass darts is een goede plaats om te beginnen. En wat als de darts zijn ontworpen in samenwerking met niemand minder dan Kim Huybrechts zelf? Je hoort het goed; de Bull's Kim "Hurricane" Huybrechts brass shell coated dartpijlen!

De perfecte set dartpijlen voor beginners en recreatieve darters. Goedkoop, maar toch van zeer hoge kwaliteit. Deze dartpijlen zijn gecoat met een glanzende rode lak, ingelegd met gouden grips. Op deze manier creëren ze een stijlvolle premium look. Kim "Hurricane" Huybrechts messing dartpijlen worden geleverd met zwarte Bull's Nylon shafts, die bekend staan om hun extreme duurzaamheid. Als klap op de vuurpijl wordt er ook nog een set Kim "Hurricane" Huybrechts Cartoon flights meegeleverd. En laten we eerlijk zijn; zijn dat niet de coolste flights die je ooit hebt gezien?

 

Bull's Smiley Flights

Bull's Smiley Flights

De Bull's Smiley Flight serie is een verzameling van de meest gebruikte emoji's op sociale media en chats! Nu kun je jezelf uitdrukken op een manier die iedereen herkent! Ze zijn niet alleen leuk, maar ook erg duurzaam!

 

The Bull's Smoke Flights

Bull's Smoke Flights

Als je de Bull's Smoke flights gebruikt, zul je rokende resultaten ervaren. Deze flights zijn smoking hot, en zullen je helpen om je wedstrijden in stijl te winnen. Alle Bull's Smoke flights zijn 100 micron dik en hebben de standaard no.6 vorm. Probeer ze eens uit en gooi een 180 met de Bull's Smoke Flights.

 

Bull's Turbine Flights

Bull's Turbine Flights

Bull's is klaar om op te stijgen!

Deze op vliegtuigen geïnspireerde dart flights helpen je dartpijlen met meer precisie te vliegen. Er is een gestreepte glans op de achtergrond, en de vorm van het vliegtuig is gedeeltelijk transparant, waardoor deze flights een unieke uitstraling hebben.

 

Bull's Holiday Flights

Bull's Holiday Flights

Flights die ideaal zijn voor het vieren van de naderende feestdagen of een speciale gelegenheid zoals een verjaardag!

 

Bull's Gift Set

Het ideale cadeau voor een dart liefhebber!

Deze Bull's Gift Set zit boordevol spullen die darters altijd hard nodig hebben!

- Een Power Grip Zak
- Een set shafts
- Een set flights
- Een set flight beschermers
- Een puntenslijper
- Een punten houder

 

Bull's Airstriper Shafts

Bull's Airstriper Shafts

De Bull's Airstriper; de shaft met grip! Acht verticale groeven lopen over deze mooie shaft, waardoor ze een goede grip hebben. Ideaal voor de achter-grippers onder ons! Niet alleen zijn de groeven daar goed voor; ze maken de shaft ook steviger, en laten we eerlijk zijn, er is niets vervelender dan gebroken shafts. Bovendien staat er ook nog eens het majestueuze Bull's logo op deze shafts, wat wil je nog meer?