Aanschouw de beste dartspelers ter wereld, live!

Het is alweer flink aan de gang, het PDC WK Darten 2023!

En wat is het weer genieten. Er is weinig zo mooi als de spanning die de topspelers telkens weer neer weten te zetten. En wat zou er nu beter zijn dan die spanning live mee te maken?

Dat is precies waar Darts Warehouse en PDC Europe jou mee kunnen helpen. We mogen namelijk een aantal kaarten voor het PDC Dutch Darts Championship in Leeuwarden, 28 tot en met 30 april 2023 weggeven!

Het Dutch Darts Championship is de traditionele jaarlijkse trip van de PDC European Tour naar Nederland. Tussen 2014 en 2018 domineerde Michael van Gerwen zijn thuisevenement met 5 overwinningen op rij voordat Ian White in 2019 in Zwolle een einde maakte aan die run. In 2022 was de kampioen Michael Smith, die daarom in 2023 zijn titel in Leeuwarden zal verdedigen.

Het belooft dus een spannende boel te worden die je niet wil missen. Wil jij kaarten winnen en de allergrootste dartspelers in het echt zien? Hou dan goed de Darts Warehouse Facebook- en Instagram pagina's in de gaten! Geen zin om te wachten, of jouw plek aan kansen over te laten? Koop dan direct je tickets hieronder!