Target Shafts

Target Shafts

Dartshafts van Target

Hier kunt u alle Target Shafts bekijken en kopen.

18 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Target Shafts bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Target Pro Grip Shafts - Hoogwaardige Dartshafts bij Darts Warehouse

Verken het ruime assortiment van Target Shafts bij Darts Warehouse. Wij bieden een uitgebreide selectie van nylon en aluminium dartshafts van het Engelse merk Target, waaronder de beroemde Pro Grip Nylon Shaft serie. Als u op zoek bent naar kwalitatieve dartshafts van Target, dan bent u hier aan het juiste adres.

Populaire Target Pro Grip en Vision Shafts

De meest populaire shafts in ons assortiment zijn de Pro Grip en de Pro Grip Vision shafts. Verkrijgbaar in de standaardmaten short, medium en inbetween, bieden deze shafts de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

Verscheidenheid in Design en Maat

Pro Grip shafts zijn beschikbaar in de standaard nylon variant en in de Vision serie. De Target Pro Grip Vision shafts, met hun opvallende tweekleurige polycarbonaat design en pro grip ring, zijn perfect te combineren met alle soorten Target flights, waardoor u uw dartpijlen geheel naar wens kunt aanpassen.

Bekijk nu onze collectie van Target Pro Grip Shafts bij Darts Warehouse en vind de perfecte shafts om uw darts te personaliseren en uw spel te verbeteren.

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...