Red Dragon Flights

Red Dragon Flights

Red-Dragon Flights

Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Red Dragon Flights bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Dartflights van het Engelse merk Red Dragon kopen doe je het beste bij Darts Warehouse. Het Red Dragon assortiment biedt vast en zeker een flight die past bij jouw smaak en speelstijl. Veel plezier met het uitzoeken van een flight voor jouw dartpijlen.

De Snakebite collectie

Het Engelse bedrijf Red Dragon verkoopt vele soorten flights. Zo werken zij samen met een hoop professionele darters. Wij bij Darts Warehouse hebben gekozen om ons assortiment voornamelijk te voorzien van flights uit de ‘’snakebite’’ collectie. Deze collectie is vernoemd naar de bijnaam van de voormalig wereldkampioen: Peter Wright. 

Peter Wright

De Schotse darter Wright is natuurlijk bekend om zijn kleurrijke kleding, kapsel en slang op zijn hoofd. Hij heeft al meerdere grote toernooien op zijn naam geschreven en is waarschijnlijk nog lang niet uitgespeeld. Hij komt op met het nummer: ‘Don’t stop the party’ van Pitbull. Naast de Red Dragon flights.

Darts Warehouse zorgt voor een snelle levering

Zoals je kunt zien hebben wij de meest bijzondere Red Dragon Flights in ons assortiment. Heb je er een of meer uitgezocht? Bestel dan snel! Bestel je voor 16.30 uur, dan wordt jouw bestelling vandaag nog verzonden. In de meeste gevallen betekent het dat je morgen al kunt darten met je nieuwe flights.

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...