Condor Flights

Condor Flights

Condor Flights

10 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Condor Flights bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Het Condor Flight System

Het Condor Flight System is een innovatief ontwerp voor dart flights. Deze flights hebben een unieke constructie die bestaat uit twee delen in één combineert: een flexibele flight en een stevige shaft. De shaft zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, terwijl de flexibele flight de luchtweerstand minimaliseert en de snelheid van de pijl verhoogt.

Het 2-in-1 systeem maakt gebruik van een unieke en gepatenteerde soort hars om de flight aan de shaft uit een geheel te produceren. De Condor Flight System wordt geprezen om zijn vermogen om de precisie en consistentie van de pijl te verbeteren. Het heeft de potentie om het spel van professionele en recreatieve darters te verfijnen. Het is een opvallende innovatie in de wereld van darts, die de verwachtingen van de sport verhoogt en spelers in staat stelt hun prestaties te optimaliseren.

Vormen en maten

Flights van Condor worden altijd geleverd per 3 en zijn in drie verschillende maten beschikbaar: Small, Medium en Long. Verder bestaat de collectie Condor flights uit de volgende vormen: Standard No.2 en No.6. Heb je daar een keuze uit weten te maken? Dan is het nog tijd om je favoriete kleur uit te zoeken.

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...