Surrounds

Surrounds

Surrounds for Dartboards

Op deze pagina vindt je alle dartbord surrounds.

26 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Surrounds bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Ontdek Onze Collectie Dartbord Surrounds bij Darts Warehouse

Op deze pagina vindt je alle dartbord surrounds die Darts Warehouse te bieden heeft. Een dartbord surround, ook bekend als een dartbord ring, is essentieel voor het beschermen van je muur tegen darts die naast het bord worden gegooid.

Essentiële Bescherming voor Muren en Dartpijlen

Een dartbord surround is een must-have voor elke darter met een eigen dartbord. Het beschermt niet alleen de muur, maar ook de dartpijlen. De surround voorkomt gaten in de muur en zorgt ervoor dat de punten van de dartpijlen niet afbreken of slijten bij een misworp. Onze dartbord surrounds zijn gemaakt van topkwaliteit Polyurethaan (PU), een zacht materiaal dat de darts stevig vasthoudt zonder ze te beschadigen.

Universeel Design voor Elke Dartbord

De surrounds zijn eenvoudig te plaatsen doordat ze alleen rond het bord geklemd hoeven te worden. Omdat ze allemaal even groot zijn en universeel ontworpen, passen onze surrounds op elk dartbord. Dit maakt het gemakkelijk om een surround te kiezen die perfect bij je dartbord past, zonder beperkt te worden door merk of model.

Soorten Dartbord Surrounds

Darts Warehouse biedt twee soorten surrounds aan: eendelige en vierdelige surrounds. De eendelige surrounds, gemaakt van polyurethaan (PU), zijn bedoeld voor professioneel gebruik en worden ook gebruikt in grote PDC en WDF TV toernooien. Daarnaast zijn er de vierdelige surrounds, vervaardigd uit Ethyleen Vinyl Acetaat (EVA), een schuim-achtig materiaal dat uitstekend beschermt. Deze vierdelige variant is ideaal voor beginnende spelers die het spel willen leren en zijn over het algemeen minder duur dan de eendelige surrounds.

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...